2 pieces 1 webshop

Hi guys!

Sinds kort heb ik een nieuwe webshop ontdekt genaamd: ‘Gigirose.be‘. Deze webshop is opgericht door twee dames. ‘Two women, one webshop’ vermelden ze ook in hun instagrambio. Het zijn twee dames die kiezen voor dezelfde musthaves maar ze combineren deze toch net iets anders!

Toen ik een kijkje nam op de webshop was ik aangenaam verrast. Het was niet zoals andere webshops, ze hadden echt hun eigen stijl. Wat ik hier leuk aan vond was vooral dat zij zelf de kleding droegen op de foto’s en dat maakt het toch weer iets persoonlijker!

Sporty open-back striped bodycon dress 24.95 euro

Van deze bodycon dress was ik direct weg! Ik hou van een kledingstijl die sjiek en sportief tegelijkertijd is. Ook vind ik de lengte van het kleedje ideaal dat net onder de knieën komt. Door het streepjes patroon heeft het een heel sportieve look. Wat ik zeer bijzonder vind aan dit kleedje is de open rug, het heeft een elegant effect ! Dit is naar mijn mening een outfit die je kan vormen zoals jij het wilt, wil jij het op een klasse manier? trek dan wat sleehakken/hakken eronder aan en combineer het met wat mooie sieraden! Op de foto draag ik het op een sportievere wijze.

Off-shoulder ruffle denim Bardot top 34.90 euro

De off-shoulder topjes zijn ook helemaal in! je komt ze overal tegen. Wat ik er zo leuk aan vind is dat ze een romantische en zomerse look geven, de top is lichtblauw en heeft een mooie denim look. Ook hier kan je het kledingstuk op verschillende manieren  combineren. Denk maar aan een rok en een paar mooie sieraden zoals een choker of mooie, lange oorbellen!

Mijn ervaring

Ik ben zeer tevreden over de kleding, het is van zeer goede kwaliteit en de maten vallen normaal. Vervolgens was de levering er ook binnen de drie werkdagen. En, als je vragen hebt sturen ze zo snel mogelijk terug!

Neem zeker een kijkje op de webshop: https://www.gigirose.be/

veel liefs, Jade xxx

Advertenties

2 reacties op ‘2 pieces 1 webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s