qotd#1

 

Hi loves,

Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik hou van quotes! Zo een korte zinnen die uit een paar woorden bestaan die zo een goede boodschap kunnen hebben. Door een vriendin kreeg ik het idee om vaker van deze quotes te plaatsen en hier iets over te vertellen. Vandaag gaat het over een quote die ook sterk van toepassing is op mijn leven en ik denk het leven van iedere persoon die deze aarde bewandelt.

Wij hebben allemaal dromen en doelen in ons leven en als wij die kunnen bereiken voelen wij ons voldaan. Sommigen zijn wat makkelijker dan andere te bereiken maar als wij onderweg zijn naar die doelen kunnen er toch veel hindernissen ontstaan!

Ik zelf ben een studente Toegepaste Psychologie en ik heb net mijn eerste jaar achter de rug op de hoge school. Ik kan vol overtuiging zeggen dat ik veel hindernissen heb gehad en dat ik het daardoor ook moeilijk heb gehad en zeker niet de gehoopte prestaties heb behaald. Maar, toch weet ik dat alles wat moeilijk is in het leven gebeurt om een reden. Alles maakt ons sterker en daarmee dat ik ook weet dat wat er ook gebeurd ik mijn doelen zal halen. Hoe moeilijk mijn weg ook is niets staat mij in de weg.

Dit is met alles zo, hoe meer je voor dingen werkt hoe meer kans je hebt dat je die dromen of doelen ook werkelijk bereikt! Ik wil je meegeven, zet altijd door en laat je nooit hangen als het even tegenzit en alles even niet draait zoals jij het plande. Dit zijn doodnormale zaken, leg niet zo een hoge taken/verwachtingen voor jezelf op en accepteer teleurstellingen en neem de draad zo snel mogelijk weer op!

Je kan alles, hoe moeilijk jouw weg ook is, op welk aspect van het leven dan ook! De weg die je bewandelt is al een prestatie op zich. Hoe jij met alles omgaat zal jouw ook uiteindelijk naar jouw doel of droom leiden!

Laat mij zeker weten wat jouw lievelingsquote is 🙂

Veel liefs, Jade xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s