3 Outfits

Hi loves

De meeste mensen weten wel dat ik super veel van kleding hou. Ik was altijd iemand die wat donkerdere tinten droeg maar in de lente/zomer ga ik tegenwoordig toch los met wat kleur!

Ik heb drie outfitjes samen gesteld die ik zelf heel leuk vind! Enjoy 🙂

Outfit #1

Maandag had ik een outfit aan die ik gecombineerd had met grijze en roze tinten. Het topje dat ik aan heb is van metallic, en ik hou van metallic! Ik heb dit topje opgeknoopt omdat ik dit leuker vind staan. Daarbij draag ik een rok die van een heel sportieve stof is, maar ik vind dat je hem classy kan combineren! Aan de voorkant is hij als het ware gekruist en aan de achterkant is deze langer. Daarnaast draag ik bij deze look een roze jas omdat ik vind dat het de outfit wat breekt met die roze accenten! Ten slotte draag ik ook mijn nieuwe plateau sandalen die een rosé roze metallic kleur hebben en er zijn hier van die grotere steentjes op waar ik helemaal weg van ben.

Outfit #2

Op de avond waar ik deze outfit aan had was ik in een zeer positieve mood! Vandaar de lichte kleuren. Ik ging voor een combinatie van een witte broek met een witte kanten kop. Ik combineerde deze outfit dan met roze details zoals een roze jas, rosé goude schoenen en een roze tas om de outfit te breken! Ik vind dit persoonlijk een heel geslaagde outfit voor de zomer, het staat superleuk als je een kleurtje hebt. En bovendien vind ik het ook zeer klasse staan!

Outfit #3

Deze outfit zou ik eerder nooit gedragen hebben. Ik hou van rode kledij maar ik vond het meestal ‘te fel’ voor mezelf. Alhoewel ik mij toch goed voel bij deze outfit omdat er veel zwart in voorkomt! Ik draag een rode blazer die heel speciale mouwen heeft die onderaan breder uitlopen. Dit vind ik persoonlijk heel klasse staan! Vervolgens draag ik een zwarte kanten tank top die mooi is afgewerkt. Ten slotte combineerde ik de outfit met een losser broekje, wat ik normaal niet aan doe. Maar deze vind ik echt elegant staan, vooral door de knoop in het midden!

Hopelijk vonden jullie dit een leuke blog!

Veel liefs, Jade xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s