AskJade #2

Liefste mensen,

Hier is dan deel twee van askjade, als je wilt weten wat het inhoudt kan je alvast de eerste terug bekijken. Iedereen zit wel eens met vragen, struggles of een probleem. Daarom dat ik bij deze graag raad wil geven aan mensen vanuit mijn eigen visie! Niet omdat deze raad perfect zal zijn, maar ik denk wel dat alle beetjes helpen!

Vraag 1: Wat is jouw doel?

Ik heb net zoals iedereen wel een doel in haar leven. Mijn eerste doel is om als een goed mens in het leven te staan. Daar wil ik mee zeggen dat ik goed wil zijn voor anderen maar ook vooral voor mijzelf. Ik wil vooral gelukkig zijn en daarmee wil ik daar ook voor zorgen dat ik goed in mijn vel zit. Ik probeer mijzelf op te stellen als een rechtvaardig persoon die iedereen een kans geeft. Ik probeer verder ook altijd te helpen als ik zie dat anderen het moeilijk hebben. Ik wil gewoon doen wat ik graag doe, alles wat ik doe moet een keuze van mijzelf zijn zonder invloeden van anderen. Zet jezelf op de eerste plaats. Ik heb net zoals iedereen wel enkele dromen, en dat zijn bij mij best realistische dromen.

Ik zal al een heel gelukkige persoon zijn als ik later een gezin heb met twee kinderen en een man waar ik veel van hou en een goede band mee heb. Wat ik heel belangrijk vind is dat ik later een goede moeder wil zijn voor haar kinderen. Ik wil al het nodige bieden, niet alleen materieel maar ook vooral op het vlak van affectie. Als ik daarbij een huis heb dichtbij de stad maar toch in de buurt van wat natuur en een mooie job heb waar ik mensen mentaal kan helpen dan ben ik al superblij.

Het belangrijkste voor mij is gewoon dat ik mijzelf kan zijn en dat ik steeds kan groeien in wie ik ben zodat ik ook meerdere dingen kan. Ik zou ook graag iets buiten mijn werk willen doen om nog wat extra bij te verdienen. Maar wat weet ik nog niet precies, ik weet alleen dat ik er veel interesse voor heb om zoiets nog te doen. Het allerbelangrijkste is gewoon dat ik positieve personen rondom mij heb en daar bedoel ik mee dat ik niet in een negatieve sfeer wil zitten.

vraag 2: wat moet je doen als je een meisje heel graag ziet en alles voor haar over hebt je stuurt haar altijd maar zij stuurt niet uit zichzelf een bericht maar jij zelf wel? Die persoon betekent zoveel voor me maar ze doet geen moeite uit haar zelf en dat breekt me </3

Ik denk dat veel mensen in hetzelfde schuitje als jou zitten, ik vind het alvast heel vervelend voor je. Maar om eerlijk te zijn ga ik gewoon rechtuit zeggen wat ik hierover denk. Als jij helemaal into een persoon bent is het moeilijk om afstand te nemen van diegene. Maar ik wil je zeggen, als jij veel moeite doet voor een persoon en jij krijgt hetzelfde niet terug denk dan eens een tweede keer na als deze persoon wel jouw tijd en aandacht verdiend? Waarom zou jij je tijd spenderen aan een persoon die jou zo laat voelen? Er lopen vast nog een heleboel leuke meisjes rond die wel de intentie hebben om moeite voor jou te doen. Ik stel voor dat je eens even goed nadenkt over deze situatie en stel jezelf eens even op de eerste plaats. Ik denk dat jij vecht voor iemand die het niet van plan is om dat voor jou te doen. Hou je bezig met de mensen die graag contact met jou willen dan ga jij je ook automatisch beter voelen, deze personen hebben een positieve invloed op jou.

Vraag zeker verduidelijking aan dat meisje, als ze niet duidelijk is dan weet je al waar je staat. Maar onthoudt goed, denk altijd aan jouw toekomst als jij interesse in haar blijft tonen zou dat in de toekomst alleen maar voor problemen zorgen. Je kan toch niet samen zijn met een persoon die geen moeite voor jou doet? Ik zou er gewoon echt van afstappen en je knop even omdraaien!

vraag 3: Waarom negeren meisjes zo vaak? ik word er onzeker van.

Goh, ik denk dat dat wel verschillende redenen kan hebben. Je hebt de meisjes die het fijn vinden als jongens hun continue sturen maar toch hard to get willen doen en jou gewoon weg negeren. Maar ik zelf negeer ook wel eens vaak mensen, en dat is vaak gewoon om de manier waarop ze mij aanspreken. Als veel mensen de hele tijd sturen ‘oh je bent zo knap’. Dan weet je dat ze vooral willen flirten met je, ik ben zelf een meisje die houd van een ander soort gesprekken en daarmee negeer ik ook 90%.

Ik zou als ik jou was al zeker geen meisje continue opnieuw sturen als je ziet dat ze je negeert want geloof mij, dat is heel irritant voor haar maar nog erger voor jou, dat zijn dingen die niet goed zijn voor je zelfvertrouwen. Het kan vaak zijn dat je het ook verkeerd aanpakt, meisjes continue complimenteren op elke foto is een no go in mijn ogen. Denk er gewoon goed over na hoe jij iemand aanspreekt en laat jezelf niet zo makkelijk overkomen. Daar doe jij je eigen alleen maar pijn mee!

vraag 4: ik word snel boos als ik iets niet kan en kan gewoonweg niet met mijn gevoelens overweg, ik kan moeilijk contacten maken en maak tijd voor iedereen waardoor ik mezelf alleen teleurstel omdat ik vaak alleen eindig. Ik heb bovendien het overlijden van mijn mama en de scheiding van mijn ouders nog altijd niet geaccepteerd. Ik zou het liefst ook wat kilo’s kwijt willen maar ik vind geen motivatie. Heb jij er? Alvast bedankt ❤

Ik kan mij dat wel voorstellen dat jij het nu heel moeilijk hebt en ik denk dat het ook volkomen normaal is dat jij op dit moment niet goed met jouw gevoelens over weg kunt. Ik weet niet waarover je het hebt dat je snel kwaad word als je iets niet kan maar probeer altijd positief te denken, dat is echt de sleutel tot succes geloof mij. Probeer de volgende keer niet kwaad te reageren en probeer het te relativeren. Als het nu niet lukt zal het de volgende keer wel lukken.

Moeilijk contacten kunnen leggen is iets wat zeer vaak voorkomt in mijn ogen in deze tijd. Iedereen is veel afstandelijker dus het ligt al zeker niet helemaal bij jou. Wat jij wel zou kunnen doen is als jij weg bent met  vrienden of weet ik veel en jij ziet bijvoorbeeld een heel spontaan meisje/jongen, maak gewoon een praatje, geef deze persoon een complimentje. Je kan meer dan je denkt hoor, je moet gewoon proberen jouw grenzen te verleggen 🙂

Bovendien heb ik al door dat jij iemand bent die voor iedereen klaar staat maar zelf niet zoveel steun krijgt? Ik wil daarbij even vermelden dat jij niet diegene bent die zich slecht moet voelen. Jij bent diegene die heel goed probeert te zijn voor mensen en dat is supermooi. Jammer genoeg zijn er veel mensen die er misbruik van maken, ik heb hier vroeger ook veel ervaring mee gehad. Ik zou als ik jou was eens goed nadenken over welke personen er ook voor jou zijn, die jou ook steunen en die je goed laten voelen. Spendeer vooral je aandacht aan deze personen!

Ik wil je heel veel sterkte wensen met het overlijden van je moeder en de scheiding tussen je ouders. De dood is iets vies, er word iets van je afgenomen wat je dierbaar is. Ik zou zelf niet weten hoe ik hier mee zou omgaan maar je moeder is alvast veel te snel overleden. Als ik je een tip mag geven, bekijk mijn blog ‘laten gaan’ eens. Misschien heb je daar wat aan… Je mama zal vast heel veel van je houden en ze wilt het beste voor je. Daarmee hoop ik dat jij probeert door te gaan, zoiets is moeilijk te accepteren. Maar denk positief, je hebt zo een mooie persoon in jouw leven gehad en jij gaat haar laten zien hoe sterk jij wel niet bent. Ik wil als jij aan jouw mama denkt, dat jij niet verdrietig bent maar dat jij dit verlies ziet als een krachtbron. Je zal vast denken, het is moeilijk want ik zou nog vanalles willen zeggen en willen meemaken met haar. Maak haar trots met jouw mooie persoonlijkheid en wacht daar niet mee, ze wilt dat je leeft!

Als ouders scheiden lijkt het mij zeer moeilijk, het is de norm dat jullie een gezin blijven natuurlijk. Ik denk dat jij daar vooral mee struggled die norm die er is. Maar, je ouders zullen wel gescheiden zijn met een reden. Twee mensen gaan niet uit elkaar als ze niet van elkaar houden, toch? Ik hoop dat ze veel gelukkiger zijn nu, probeer daar aan te denken.

Er zijn ten slotte heel veel mensen die graag willen afvallen en je hebt natuurlijk veel mogelijkheden tegenwoordig. Maar, het belangrijkste is dat jijzelf natuurlijk die motivatie hebt. Als ik je één tip mag geven, ervaar jouw moeder als krachtbron. Het is echt een gewoonte die jij moet opbouwen. Vindt ergens kracht in, schrijf de positieve dingen eens op aan afvallen. Ik denk dat je dat al goed kan helpen!

Afvallen is niet zo moeilijk als het lijkt, ik moet zelf een aangepast voedingsplan volgen voor mijn gezondheid. Ik ben aardig wat kilo’s kwijt. En dat is gewoon echt gewoon gezond eten. Al het voedsel van tegenwoordig is zodaning bewerkt dat het niet goed voor jou is. Eet veel puur, volg leuke instagrams die jou kunnen inspireren, praat met mensen die daar heel veel mee bezig zijn. Een kotgenoot van mij is een foodblogger. Check zeker haar instagram eens! Er zijn zoveel mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jou. Het is echt een kwestie van je levensstijl te veranderen en niet op te geven.19875292_459733711074982_8176975561136703949_n

Wat je ook kunt doen is natuurlijk opzoek gaan naar een personal trainer, ze maken ook vaak voedingsschema’s voor jou en ze coachen je heel graag, ik kan jou ook in contact brengen met personal trainers die ik ken! Zoek zoveel mogelijk motivatiefactoren, en ik zeg het jou. Het gaat jou lukken, als jij je levensstijl verandert dan ga jij je ook meer zelfzeker voelen en dan ga jij pas volledig kunnen werken voor alles wat jij wilt. Mij kan je altijd sturen. Wees blij met jezelf, GO FOR IT.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hadden! Vragen voor de volgende AskJade mogen jullie altijd stellen via mijn instagram/ https://sayat.me/jadestaalblog.

Enjoy your day loves ❤

Liefs, Jade xxx

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s