9 life quotes

Tegenwoordig zijn quotes heel erg in, zelf vind ik de meeste heel leuk. Ik ben zelf iemand die in haar boodschap meestal kort en bondig is. Daarmee dat ik er nu 9 met jullie deel die ik zelf heel belangrijk vind, enjoy <3!

quote1

Je wordt geboren in een omgeving die voor iedereen anders is, iedereen heeft andere mensen om zich heen, krijgen andere waarden en normen mee. Je persoonlijkheid verschilt met die van anderen. Alles is anders, jij bent anders dan derest. Ik weet dat het soms moeilijk is , zeker in de puberjaren om je eigen te blijven. Van jong af aan ga jij het gedrag van jouw ouders, je broer of zus, je buurvrouw imiteren. Maar, als je eenmaal wat ouder bent is het niet de bedoeling dat je anderen nadoet. Ik vind het heel belangrijk dat jij, de persoon die dit leest beseft van ik ben uniek en ik mag er zijn op de manier dat ik dat wil. Zoek naar wie jij bent, en doe alles wat daar bij aansluit. Op jezelf ben je het mooiste!

quote 3

Bij deze quote denk ik vooral aan relaties met mensen. Als jij denkt je geluk te vinden bij een persoon/ bij vrienden die er eerder voor zorgden dat jij je geluk alleen maar kwijtgeraakte ga dan niet terug naar hun. Schrap deze mensen uit je leven, ik denk altijd als dat één keer gebeurt zal dat ook een tweede keer gebeuren.

quote2

Deze vind ik heel hard van toepassing op mijn visie, ik vind mensen met een goed hart duizend keer knapper dan mensen die er van de buitenkant zeer goed uitzien maar die zich gedragen als iemand die totaal geen goed hart heeft. Stel dat er een kamer is met allemaal knappe mannen, dan zal ik eerder interesse tonen in de iets minder knappe mannen kwa uiterlijk. Mensen met een goed hart trekken mij echt aan, je kan er goed uit zien. Maar hoe jij bent vanbinnen bepaalt jouw uitstraling. Hoe vaak dat ik het zelf al mee heb gemaakt dat ik iemand niet heel knap vind langs de buitenkant, maar net doordat ze zo goed zijn, zo ambitieus en interessant zijn worden ze automatisch knapper naarmate de tijd vordert! Ik denk altijd, je moet met mensen kunnen omgaan, aan hun uiterlijk heb je niets!

quote5

Ik heb mijn blog pas een maand en ik heb wat ik nu ga zeggen toch al vaak herhaald.  Maar dit vind ik echt een zeer goede quote. Situaties kunnen zo erg zijn, er kan je zoveel overkomen. Maar, JIJ beslist HOE jij ermee omgaat en dat bepaald hoe jij je zal voelen. Ga je er positief mee om? Dan zal je het relativeren. Ga je alles slecht bekijken? Wees er maar zeker van dat jij je alleen maar slechter zal voelen!

c10de3ef6ffb351877c0ed049e826277--happy-relationship-quotes-positive-life-quotes-to-live-by

Ik ben een echte piekeraar, ik heb soms zo’n dagen dat ik echt kan nadenken over het leven. Hoe is alles ontstaan, hoe kan dit allemaal,… Ik heb altijd 1001 vragen! Maar doordat ik zo ben besef ik dat het leven iets heel bijzonders is. Door er bij stil te staan word ik alleen maar levendiger. Je kan voor jezelf doelen opstellen, dingen die jij echt wilt doen in jouw leven. Je kan hier voor werken en daarna extra hard genieten als je iets bereikt. Tuurlijk zijn er veel hindernissen, maar wat krijg jij in de plaats? Je hebt je leven zelf in de hand, maak er iets moois van en geniet van elke dag!

 

Deze man, Steven Barlett gebruikt hier heel wijze woorden. Zoek niet een persoon om je beter te laten voelen. Zorg ervoor dat jij je goed voelt, als jij jezelf goed kan laten voelen kan niemand dit van jou afnemen! Als jij een relatie aangaat om voldoening te krijgen van een persoon kan deze persoon je dubbel zo slecht laten voelen, deze persoon is dan de enkele reden waardoor jij je ‘goed voelt’ als je dat dan verliest sta je weer twee treden lager!

75bc763944713dc2f2b4c486d90f0b8f--preppy-quotes-quotes-for-life

Ik zou liegen als ik niet zou toegeven dat ik mezelf al vaak niet goed genoeg heb gevoeld voor iemand. Ik ben vroeger met periodes redelijk onzeker geweest! Maar, ik heb nu zelf wel een heel andere kijk. Bij het feit dat jij er gewoon al  bij stilstaat dat je denkt niet goed genoeg voor iemand te zijn ben jij zeker goed genoeg. Het is niet de bedoeling dat jij je zo hoort te voelen.  Er zijn mensen die je zeker zullen appreciëren en je ook dat gevoel zullen geven, dat jij goed genoeg bent, dat jij alles verdient,… Waarom zou jij dan je tijd blijven verspillen aan mensen die doen alsof je minder bent? Peeps, know your worth!

b709c171f142517719178f4cfe0c0e9e--quotes-home-best-quotes

Deze quote past echt bij mij! Het gaat niet om de uiterlijke verschijning. Ik heb bijvoorbeeld liever een minder groot huis met een liefdevol gezin dan een groot huis met een gezin die kill is. Laat je niet misleiden!

a9219aa1a5c5d228192b4147754c3964--life-quotes-strong-strong-personality-quotes

Kijk niet negatief naar jouw verleden. Er zijn mensen die zo goed als niks meemaken wat hun pijn doet, deze personen kunnen dan zelfs zwakker zijn als ze opeens voor een heftige situatie komen te staan. Wees niet verdrietig, maar blij om wat jij al achter de rug hebt! Je staat er nog altijd, je hebt nog altijd een heel leven voor jou. Alles gebeurt om een reden. Wat jou is overkomen is met een doel, om jou sterker te maken.

evolve.jpg

Als ik je één ding mag meegeven, behandel mensen alsjeblieft zoals jij zelf ook behandeld zou willen worden. Geef iedereen op zen minst één kans, het is hun keuze wat ze met die kans doen. Ik denk dat we allemaal zelf op elk vlak wel kansen zouden willen krijgen, waarom zou je een ander de kans niet geven?

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden!

Veel liefs, Jade xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s