AskJade #3

Hi loves,

Ik heb weer enkele vragen ingestuurd gekregen en ik wil deze dus zeker heel graag beantwoorden!

vraag 1: ben jij een tegenstander van dingen die je lichaam beschadigen zoals tattoo’s, drank enzovoort?

Ik zelf ben er half tegen, half voor. Ik zou zelf liever geen tattoo zetten omdat ik denk dat het echt op niks trekt als ik later 70 ben. Als ik dan voor de spiegel zou staan met een tattoo zou ik misschien denken van ai.. Iedereen verandert, je weet nooit hoe je er dan naar kijkt. Ik heb daarnaast helemaal niets tegen drank, als het in mate gedronken wordt. Ik ben iemand die het niet echt nodig heeft om zich te kunnen amuseren dus ik drink ook niet veel. Wat anderen doen daarmee interesseert mij niet echt, ik vind het alleen soms niet verstandig en ik zie mensen ook vaak in vreemde situaties terechtkomen. Maar, als hun dat gelukkig gemaakt kan ik er moeilijk iets op tegen hebben, iedereen heeft zijn/haar eigen keuze’s!

Vraag 2: Wat vindt jij ervan dat mensen contact blijven houden met hun ex en eventueel op een bepaald moment terug samen kunnen zijn?

Mijn mening zou echt verschillen naargelang situatie. Ik ben wel altijd van het motto ‘ een ex is niet zomaar een ex‘. Het ligt er natuurlijk wel aan waarom het fout is gelopen. Stel dat je elkaar niet verstaat, dan zou ik het niet slim vinden van mensen om terug samen te gaan. Of misschien kwam alles maar langs één kant? Misschien maakte die persoon jou heel ongelukkig door jou de grond in te boren, misschien ging deze persoon zelfs vreemd? Dat zijn dingen waar je toch bij stil moet staan.

Als jij je niet verstaat met iemand omdat jullie persoonlijkheden teveel botsen dan heeft het geen nut om te blijven proberen. Hier wordt je alleen maar vermoeid van. Stel dat het maar langs één kant komt en opeens wilt die persoon toch moeite doen, stop er mee. Als die persoon echt gek van jou is dan had die toen wel die moeite voor jou gedaan! Stel dat iemand een slechte invloed op jou heeft, jou onzeker maakt en ervoor zorgt dat jij gaat piekeren. Wees er zeker van dat deze negatieve gevoelens terug zullen komen zodra je deze persoon nog eens een kans geeft.

Stel dat een persoon vreemd gaat, kiest deze persoon een andere persoon boven jou, een moment over wat jullie hadden, is die persoon het jou dan waard? neen. In zo een gevallen ben ik daar volop op tegen!

Stel dat jullie elkaar heel leuk vinden en  jullie waren ervoor nog niet serieus genoeg  of niet toe aan een relatie, misschien was je nog opzoek naar jezelf, dat zijn echt dingen waarvan ik denk dat het wel een goed idee is om terug samen iets te beginnen. Jullie wegen kruisen dan niet zomaar opnieuw!

vraag 3: Ik heb best wel veel stress voor mijn ‘eerste keer’ hoe ging jij hiermee om?

Als ik iets kan meegeven, stress er zeker niet voor. Doe dit pas wanneer je er klaar voor bent en met iemand waar jij je heel goed bij voelt. Ik zou ook sowieso niet luisteren naar andere mensen. Iedereen heeft er een andere ervaring mee en mensen kunnen dingen heel sterk overdrijven. Laat het gewoon op je afkomen en maak je niet teveel zorgen het is niet zo een big deal. Wanneer je ontspannen bent zal het zeker beter meevallen dan dat je heel gestresseerd bent.

Veel liefs, Jade♥

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s