Taking a small break

Hi loves

Zoals jullie waarschijnlijk al wisten door mijn gespam met boeken op mijn Instagram account heb ik binnen een paar dagen herexamens. Dat betekent dus dat ik helemaal gefocust ben op mijn school. De status op dit moment is best wel oké, alleen ben ik echt moe, ik ben zelf heel vroeg opgestaan om te studeren.

ik zit op schema maar toch heb ik het gevoel dat de herexamens sneller voor de deur staan dan dat ik zelf had verwacht. Ik ben nog altijd gemotiveerd om gewoon mijn best te doen, hopelijk blijft dat zo (haha). 

Toch wil ik blijven posten en ga ik dit doen aan de hand van lieve gastbloggers. Dat wilt zeggen dat iemand als het ware als  ‘gast’  een blogpost schrijft op mijn blog. Hier zitten waarschijnlijk bloggers bij maar ook niet-bloggers die het leuk vinden om eens te schrijven. Ik vind het natuurlijk ook superleuk om anderen te laten uitblinken in hun passie enzovoort. Ik ben zelf dus heel erg benieuwd! Ik hoop dat jullie de toekomstige blogs van de gastbloggers heel leuk vinden!

Even voor de duidelijkheid, ik ben van 10-31 augustus niet actief op mijn blog. Dat wilt zeggen dat ik geen eigen blog posts zal posten. Je kan mij altijd contacteren op Instagram of andere sociale media. Ik ben daar nog actief op, wel wat minder dan anders natuurlijk! 🙂

Dit was gewoon een kleine mededeling zodat jullie straks niet denken van ‘huh’. Wie is dat opeens/ wat is dat hier allemaal?

Ik wens de studenten die mogen herkansen heel veel succes toe, blijf moedig, blijf doorzetten ook als het wat minder gaat. Als je eens een slechte dag hebt, dat heeft iedereen maar blijf die positieve mindset behouden. Wanneer jij negatief gaat kijken of continue gaat zeggen dat je geen zin hebt,  dan gaat het helemaal niet lukken.

Voor diegene die vakantie hebben, geniet ervan zolang het kan. Zorg dat je alles doet dat je in de zomer zeker gedaan wilt hebben vooraleer je aan een nieuw jaar start!

Voor de harde werkers onder ons, je doet het goed en je hebt een inkomen. Dus genieten mag zeker ook na het werk! Zorg dat je voldoende ontspanning blijft hebben. 🙂

Tot in september mijn lieve schatten ♥

 

Advertenties

10 reacties op ‘Taking a small break

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s