“Surround yourself with makeup, not negativity”

De mensen van tegenwoordig zijn veel bezig met hun uiterlijk. Iedereen wilt er zo goed mogelijk uit zien. Zelf was ik van kinds af aan al stiekem mijn mama haar make-up aan het uitproberen. Mijn jongste tante is iemand waar ik altijd al super hard naar opkeek, omdat zij er altijd super mooi uitzag en veel met haar uiterlijk bezig was.

20728169_474270152954671_2044812850593289166_n

Als klein meisje probeerde ik mijn mama haar kleren en schmink uit, maar mijn mama was vroeger niet zo veel met haar uiterlijk bezig, dus zij had t.o.v. mijn tante niet veel schmink en kleren. Rond de leeftijd van zes jaar kreeg ik van mijn tante een grote doos met allerlei schmink ‘voor volwassenen’. Natuurlijk was ik daar super blij mee, maar al snel werd dit afgepakt door mijn mama. Op deze leeftijd besef ik dat ik inderdaad te jong was, maar op dat moment was ik er echt kapot van. Het was niet de bedoeling om dit op te doen naar school, maar als kind verkleedde ik mij graag en daar hoorde natuurlijk de bijpassende schmink bij. Ik moest altijd gebruik maken van ‘kindermake-up’ en daar was ik niet mee gesteld.

Na mijn roze periode in de kindertijd, werd ik gepest op school. Ik was uiteindelijk totaal niet meer bezig met mijn uiterlijk en met alles wat ik deed, werd ik uitgelachen. Als kind ben je daar kapot van. Ik was (ben) heel onzeker over mijn uiterlijk en ik dacht dat alles ging veranderen wanneer ik naar het middelbaar ging gaan.

Toen ik pas naar het middelbaar ging mocht ik eindelijk(!) mascara en een zwart oogpotloodje opdoen. Dit was voor mij op dat moment echt een ‘big deal’, hoewel ik nog altijd werd uitgelachen over mijn kledingstijl. Rond het derde middelbaar was ik meer en meer met mijn uiterlijk bezig. Sinds toen ben ik ook meer gaan experimenteren met schmink en kleding.

20770366_474273346287685_4617073949638231484_n

Ongeveer vijf jaar later ben ik nog steeds zeer onzeker over mijn uiterlijk, maar ben ik zelfzeker over het feit dat ik daadwerkelijk kan schminken. Eerst experimenteerde ik op mijn eigen en daarna kreeg ik veel meer vraag van vriendinnen om hun make-up te doen. Uiteindelijk hebben enkele vriendinnen van mij me overtuigd om een Instagram account aan te maken. Ik heb al vaak verzoeken gehad om mensen op te maken, hoewel ik aan de andere kant toch niet veel volgers heb.

Toen Jade pas aan haar blog begon, heb ik haar een berichtje gestuurd over het feit dat ik het zo sjiek van haar vond dat zij dit durfde. Zelf heb ik deze stap nooit durven zetten, maar ik ben misschien van plan om een Youtube kanaal te beginnen. Het is fijn om hierbij steun te krijgen van Jade!

Make-up is mijn passie en ik wil hier het liefst veel verder mee gaan. Ik ben hier dagelijks mee bezig, hoewel ik mij wel niet dagelijks schmink, zit ik toch achter mijn laptop make-up te kopen en vergelijken. Als ik in een dipje zit, doet het mij echt deugd om mij hiermee bezig te houden. Vriendinnen merken aan mij dat als ik nieuwe make-up koop, ik echt gelukkig ben. Vele zullen dit vreemd vinden, maar zo heeft iedereen toch wel iets?

20708334_474270136288006_4805109511007625205_n

Veel liefs en kusjes, Chloë 

CONTACT:

Instagram: chloeboonaerts

Make-up Instagram: x_makeupby.chloe

Advertenties

Een reactie op ““Surround yourself with makeup, not negativity”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s