Normal gets you nowhere

Hi lieverds!

Mijn naam is Demi ,ik ben 23 jaar oud en ben geboren en getogen in Den Haag. Begin dit jaar vroeg mijn oudste zus aan mij of ik haar wilde helpen in haar tshirt winkel Normal Gets You Nowhere wat ik natuurlijk super leuk vond!

Processed with VSCO with g3 preset

Ik stond op het punt om mijn leven compleet om te gooien. Ik zei mijn baan als kapper op en ging terug naar school om Human Resources te studeren. En in het weekend ging ik mijn zus in de winkel helpen en dat was precies de creatieve uitlaat die ik nodig had om alles in balans te houden.

Facetune (23)

In de winkel verkopen we duurzame shirts en sweaters. Die met de hand in de winkel worden bedrukt. De teksten op deze shirts bedenken en ontwerpen we (vooral mijn zus) zelf en zijn vooral geïnspireerd op ons leven en wat wij meemaken/ hoe wij in het leven staan. Dat is natuurlijk een heel ruim begrip maar laten we het erop houden dat het vooral happy, bubbly met een beetje sarcasme is.

IMG_8751

De samenwerking met mijn zus is eigenlijk altijd heel organisch gelopen. We zitten eigenlijk altijd op één lijn. Qua ontwerpen, promoties enzovoorts. Elke week was er wel een nieuw idee waar we over konden sparren en ik merkte dat ik er heel veel energie uit haalde.

Processed with VSCO with f2 preset

De samenwerking werd helaas wat minder afgelopen juni wegens mijn school. Alleen voelde ik me toch zo geïnspireerd en gemotiveerd dat ik begin juli besloot om het eens zelf te proberen! Ik bedacht dat ik iets kleins zou doen, een mini collectie die bestaat uit drie shirts en een sweater. Deze collectie heet Damnit Patrice en deze lanceert eind augustus!

IMG_6517.jpg

Ik ben natuurlijk super zenuwachtig en benieuwd wat jullie ervan vinden! Mijn collectie is Limited. Er zijn dus maar een bepaald aantal stuks beschikbaar om het uniek te houden! En als dit bevalt komt er wellicht meer rond oktober!

Processed with VSCO with f2 preset

Maar wat ik eigenlijk wil zeggen met deze blog. Is dat als je een idee hebt of een droom hebt moet je er gewoon voor gaan! Misschien faal je, maar misschien haal je er ook onwijs succes uit. Het is belangrijk dat je projecten voor jezelf hebt waar jij energie uit haalt. Begin klein en kijk waar het heen gaat. Je komt er nooit achter als je het niet probeert!

Liefs,

Demi Lizzi

Advertenties

2 reacties op ‘Normal gets you nowhere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s