Jade steele

Fashion , Travel , Lifestyle and Story

Tag: Let’s get very personal

Hi loves,

Ik hoop dat het helemaal goed gaat met jullie! Omdat er veel vraag was naar een tag heb ik er eentje opgezocht die andere bloggers ook hebben gedaan. Omdat het even wat drukker is, is zo een blogpost toch wat makkelijker en dan komt er tenminste nog eentje online hé!

Enjoy!

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)

Ik denk ergens in een periode in mei. Ik had het de maanden die vooraf gingen aan mei het heel moeilijk gehad. En ik besefte pas rond die periode dat het eigenlijk heel slecht met mij ging, toen had ik wel echt een gebroken gevoel maar omdat ik er bewust van was kon ik wel snel mijn knop omdraaien.

Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)

En hoe, ik heb echt goesting in een portie dim sum en sushi op het moment! Ik denk dat alles mij eigenlijk zou smaken op dit moment…

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

Realistisch gezien, liever geen kinderen. Ook omdat ik in mijn waarschijnlijke job later bij kinderen terecht kan en wil komen. Ik wil zelf heel graag kinderen maar twee is toch het maximum hoor haha. Bij kinderen komt veel kijken, en 10 kinderen kun je nooit evenwaardig behandelen of evenveel geven.

Wat hoor je op het moment van schrijven?

Mijn strijkende mama op de achtergrond.

Staat je bed tegen meer dan een muur aan?

Ja, ik heb een twijfelaar die langs één kant tegen de muur staat. Ik stoor me er niet aan want ik lig er toch alleen in!

Waar denk je op dit moment aan?

Aan eten

Sta jij altijd klaar voor je vrienden?

Ik probeer er altijd voor mijn vrienden te zijn, ze weten dat als er iets ze altijd bij mij terecht kunnen. Maar het is ook vaak dat ik niet altijd kan zien als er wat scheelt of niet, het beste is dat ze mij dan zelf benaderen.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?

Mijn vader

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Prullen aan van alles

Wees eerlijk, vind jij mensen in het algemeen leuk?

Tuurlijk vind ik mensen leuk, ik vind het leuk als mensen verschillend zijn en ik wil later natuurlijk ook met mensen werken, ik hou van de omgang met mensen. Er zijn wel natuurlijk altijd mensen waar je het minder goed mee kunt vinden maar ik zou nooit zonder mensen rondom mij heen kunnen.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?

Ik denk dat er zeker mensen zijn die mij begrijpen, maar volledig kan dit in mijn ogen niet. Iedereen is anders, iedereen heeft een andere kijk, iedereen heeft andere ervaringen. Die van mij verschillen ook vaak van die van anderen dus waarom zou iemand mij volledig kunnen begrijpen?

Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Tuurlijk! Ik heb wel zin om te wenen van dit weer, maar ik zit goed in mijn vel op het moment en het gaat goed. Ik voel mij lichamelijk wat minder maar ik heb een positieve mindset! Ik ben blij met alles wat ik heb.

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?

Ja

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

Neen, maar het zou wel handig zijn als ik wat minder lactose en eieren had gegeten. haha

Ik ben blij met wie ik ben nu, en alles wat er gebeurd is of de fouten die ik heb gemaakt die hebben mij zoveel bijgeleerd. Zowel over mezelf en anderen, waarom zou ik de tijd willen terugdraaien? Om nog eens die weg af te leggen? Ik kijk liever vooruit!

Vertel jij je ouders alles?

Nee niet alles maar nog altijd te veel, haha. Ik vertel mijn ouders best veel maar soms speelt dat ook in mijn nadeel op het vlak van relaties.

Maar, ik heb echt een heel goede band met mijn ouders en daar ben ik ook blij om!

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken?

Ik zou er gewoon niets mee beginnen. haha

Heb je het gevoel dat je binnenkort gekwetst gaat worden door iemand?

Op dit moment niet, maar dat kan altijd wel gebeuren, je weet nooit wat er gaat komen.

Kan jij je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond?

Mijn Kotgenoot Caroline, die naast mij zat. Ze kwam de zondag heel spontaan aankloppen en we hadden het direct heel gezellig!

Denk je meer aan het verleden, het heden of het hier en nu?

Ik denk wel vaak aan het verleden, omdat ik positief probeer terug te koppelen. Dingen die ik anders aanpak in vergelijking to vroeger, ik probeer altijd te zoeken naar vooruitgang. Maar voor de rest houd ik mij het meeste bezig met het hier en nu en al zeker met mijn toekomst want daar probeer ik nu voor te werken.

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?

Ik denk meestal 6/7 uur.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?

Het is wat moeilijk om dat zelf te beoordelen natuurlijk, maar ik merk wel dat mensen zich vaak snel op hun gemak voelen bij mij. Op zich ben ik ook geen moeilijk persoon zolang je niks fout doet bij mij. Ik ben gewoon heel principieel ingesteld!

Haat jij de persoon waarmee je voor het laatst een gesprek hebt gehad?

Nee

Wat heb je voor het laatst gedronken?

Water

Welk soort bed heb jij?

Een twijfelaar!

‘ een veel beter bed dan mij’ zegt mijn mama, haha.

Hou je van de regen of haat je het?

Zolang ik binnen ben maakt het mij niet uit, dan vind ik het best gezellig. Zeker als ik in bed lig! Maar als ik buiten ben dan haat ik het.

Heb je ooit iets gedaan terwijl je altijd tegen jezelf had gezegd dat je het nooit zou doen? Zo ja, wat is dat?

Eigenlijk niks!

Zien mensen jou als optimist of pessimist?

To be honest ben ik zelf in periodes met veel tegenslagen wel een pessimist maar ik merk ook door die periodes dat ik nu enorm optimistisch, mezelf ben. Ik apprecieer alles veel meer, ben snel blij. Ik probeer alles positief te bekijken en daarom ervaren mensen mij meestal wel als een optimist.

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?

Met Tessa, een meisje die vroeger bij mij op de lagere school heeft gezeten en die mij een lift gaf naar de campus omdat zij daar ook een introductie dag had.

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?

Daar heb ik geen idee van, dat is al even geleden..

Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Ja tuurlijk!

Je ouders zijn op vakantie. Zou je een groot feest geven?

Ik zou gaan feesten maar ik zou niet iedereen hier gaan uitnodigen. Ik zou het hier echt niet willen begaaien, ik heb veel respect op dat vlak. Dan ga ik nog liever op stap!

Heb je spijt van je vorige relatie?

Eigenlijk niet. Het was zeker geen goede relatie voor mij, maar ik heb er veel uit geleerd.

Spendeer je je weekend liever bij een concert of in de discotheek?

Discotheek! Als ik maar kan dansen.

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde soort type jongen valt?

Totaal niet, ik val meestal op het unieke aan een persoon. En op het vlak van uiterlijk is dit ook zeer verschillend, misschien ook omdat ik er niet veel mee bezig ben en véél meer waarde hecht aan iemands persoonlijkheid.

Heb je ooit een grapje over iemand gemaakt wat die persoon aan het huilen maakte?

Neen, ik probeer toch altijd op te letten met wat ik zeg. Ik kan soms een flapuit zijn, maar dat heb ik nog nooit meegemaakt!

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?

Ik vind dat ik er juist genoeg mee bezig ben, ik overdrijf niet. Ik ben wel vooral obsessed met mijn kleding, alles moet matchen!

Ben jij snel jaloers?

Toen ik jonger was werd ik best snel jaloers in relaties, nu heb ik ook meer eigenwaarde en toen was ik eerder onzeker. En jaloers zijn is alleen maar slecht, laat zien wat iemand in handen heeft inplaats van uren jaloers gedoe. Je duwt er een persoon alleen maar mee weg!

Op vriendinnen of dergelijke ben ik ook niet jaloers, ik apprecieer hun één voor één maar waarom zou je jaloers zijn, ik vind dat dat toch negatief benadrukt wordt.

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

oeps, ja! I did it again..

Mis je iemand op dit moment? Zo ja, wie?

Mijn oma

Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

Ik zelf!

Maakt de gedachte aan je ex je woedend?

Neen echt niet, ben ook iemand die niet zo is voor dat hatelijke gedoe. Ik gun iedereen alles ongeacht wat er gebeurd is, ik wens iedereen succes toe. Waarom zou ik kwaad worden?

Wat doe je morgen?

Morgen heb ik twee lessen en voor de rest zal het een rust dagje worden aangezien het eventjes wat minder gaat.

Ben jij zo’n persoon die om de haverklap een nieuw vriendje heeft?

Ik vind dat ik dat wel had, ik was best veel in een relatie voor mijn leeftijd. Nu kijk ik heel anders tegen relaties aan.

Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?

Mijn vriendinnen!

Heeft je ex je ooit bedrogen?

Jup!

Houd je van suikerspinnen?

Nee, dat gaat er zo net over voor mij!

Wie was de laatste persoon waarmee je een serieus gesprek hebt gevoerd?

Mijn opa

Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?

Tuurlijk !

Hoe was je week? Geef een cijfer van 1 tot 10.

De week is pas begonnen, ik geef het een 7 tot nu toe. Maandagen zijn nooit leuk!

Heb je een vriend van het andere geslacht waarmee je goed kan praten?

Goh, een vriend..

Mannelijke vrienden kan ik meestal jammer genoeg niet houden. Maar ik ken wel enkele die zeker naar me zouden luisteren!

Wat deed je gisteravond om twaalf uur?

Toen was ik al lekker aan het dromen.

Wat is je stemming op dit moment?

Neutraal, ik ben heel positief op het moment maar als jij je ziek voelt gaat het sowieso al wat minder.

Wie was de eerste persoon tegen wie je praatte vandaag?

Mijn mama!

Is er de afgelopen maand iets gebeurd wat je heel erg blij maakt?

Toen ik geslaagd was op een herexamen voor een vak waar ik een vrijstelling voor kon krijgen binnen mijn nieuwe opleiding!

Met wie was je gisteravond?

Mijn vader, opa en mama.

Heb je met iemand gepraat tot je in slaap viel gisteren?

Gisteren gebeurde dit via sociale media.

Wie moet beginnen met een kus? Het meisje of de jongen?

Ik vind het zo dom dat jongens altijd het initiatief moeten nemen, meisjes moeten dat ook eens doen vind ik. Alhoewel ik ook iemand ben die bij de ‘eerste keer’ dit toch niet doet.

Heb je plannen voor dit weekend?

Waarschijnlijk op een avondje naar een lounge met vriendinnen, maar voor de rest plan ik meestal op het laatste moment!

 Veel liefs, Jade xxx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: