Devona haar grote droom♥

Hi loves,

Vandaag iets anders dan normaal. Zoals jullie weten maak ik graag mensen blij en dat kunnen jullie ook doen bij de 17-jarige Devona, ze heeft namelijk een bindweefselziekte genaamd Osteogenesis Imperfecta (type 4). Deze fysieke beperking maakt dat haar beenderen heel snel kunnen breken. Wat Devona echt siert is dat zij veel passie heeft voor dansen en ze doet dit ook samen met haar zus die zeker een grote steun voor haar is (rolstoeldansen). Omwille van deze beperking gaat ze er echt voor en wilt ze dit zelfs op een hoger niveau. Jammer genoeg heeft ze hier een redelijk dure dansrolstoel voor nodig die beschikt over veel voordelen tijdens het dansen en dit kan haar en haar zus ook veel verder brengen in deze passie. Deze dansrolstoel kost wel liefst 3000 euro dus dat is inderdaad niet goedkoop.  Het dansen houdt meer voor haar in dan gewoon wat dansen, het is voor haar een manier van gevoelens uiten.

Het is misschien moeilijk om het in te beelden maar het is voor haar soms enorm moeilijk om te functioneren. Ze moet voortdurend rekening houden met van alles omdat ze anders super snel haar beenderen breekt en daardoor heeft ze het gevoel dat ze anders is door haar beperking.

Devona staat goed in haar schoenen ondanks de fysieke beperking waarmee ze kampt, ze is heel talentvol! Waarom zouden we niet meehelpen door middel van kleine donaties aan de grote passie en droom van deze jongedame?

23380092_509630712751948_5532282953039156896_n-2

Ik zelf heb 10 euro gedoneerd en ik zou eigenlijk nog meer mensen willen aansporen om te helpen om Devona haar droom te bereiken. Waarom? Een vriendin van mij genaamd Emilie zei het nog; wij geven het geld vaak uit aan onnozele dingen en wij kunnen met dit geld iemand zo ongelofelijk blij maken.

Je kan deze meid ongelofelijk blij maken met dit mooie gebaar! Ik zou het echt top vinden, moest je een bepaald bedragje doneren bij de onderstaande link. Het zou ook altijd leuk zijn als jullie dit massaal willen delen. Devona is jullie alvast heel dankbaar en hopelijk kunnen wij helpen om haar droom waar te maken!

show some love ❤

https://nl.dreamordonate.com/doneren/?return=1&post=194025&orderId=888856510Xe67079&orderStatusId=100&paymentSessionId=888856510

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s