about

Hi beautiful,

 

Mijn naam is Jade Staal, ik ben geboren te Genk op 27 november en ik ben 18 jaar. Ik ben  studente Toegepaste Psychologie waardoor ik uiteraard ook afwisselend in As en Antwerpen woon. De meeste mensen ervaren mij als een doorzetter, iemand die optimistisch in het leven staat en als een sociaal persoon.

Wat ik graag doe is vooral tijd doorbrengen met  mensen die veel voor mij betekenen, ik ben geen persoon om alleen te zijn! Bovendien hou ik mij graag bezig met fashion zoals hoogstwaarschijnlijk elk meisje. Daarnaast reis ik super graag, ik wil graag meer van de wereld zien en ik ben een echt zomermens! Ik heb vervolgens ook een enorme interesse in het gedrag van mensen en hoe de menselijke psyche in elkaar zit. Dit is toch wel één van de belangrijke redenen waarom ik Toegepaste Psychologie studeer. Een andere reden hiervoor is dat ik heel graag mensen wil helpen. Als het even niet mee zit, hou je niet in om mij een berichtje te sturen. Ik zal altijd luisteren!

Je kan altijd contact met mij opnemen via mijn e-mailadres: Jadestaaal@outlook.com en leuke ideetjes zijn altijd welkom!

STAY TUNED

Liefs, Jade xxx


//bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=778230&bid=1896704

Advertenties